Image
Image
Препоръчани
Най-продавани
Image
Image
Image
Последни статии
16.08.2019
Аз избирам да се храня здравословно
След като сме поставили началото на нашето пътешествие, наречено спорт, нека поговорим и за храненето. „Нека храната бъде нашето лекарство, а лекарството наша храна.„ Не се притеснявайте, няма да Ви кажем: Не яжте шоколада в шкафа или не пийте в горещите летни дни чаша студена бира. А заедно ще разберем богатството на храната и ползите от правилното хранене.  
Read More
30.07.2019
Как да започна да тренирам
Как да започна да тренирам Началото е днес Искате  да тренирате, да се чувствате добре, уверени, заредени с енергия, но не знаете откъде да започнете, как, защо? Животът Ви  грабва, със забързаното ежедневие и непрекъснати задачи и все отлагате: Нека е от утре, от другата седмица, месец и така ден след ден…Започнете от ДНЕС, ОТ СЕГА, защото най-добрият начин да  предвидите бъдещето е да си го създадете сами. Но не утре, а веднага. Ние от Fitshape ще започнем с теб, с малки стъпки, крачка по крачка и ще изкачваме всеки ден по едно стъпало към целта.
Read More
10.05.2019
Нека започнем деня с чаша вода и лимон!
Да започнем деня си с чаша топла вода и сока от половин лимон. Това е толкова лесно, а ползите са прекалено благоприятни, за да ги игнорирате...Стимулира  имунната системаБалансира нивото на рНПомага за регулиране  на теглотоПодпомага храносмиланетоДейства като лек, естествен диуретикИзчиства кожатаХидратира лимфната система
Read More